Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Омбудсман Лубінець Дмитро: "Залишати дитину без відповідного нагляду неприпустимо! А в час постійних повітряних тривог та ракетної небезпеки, коли є велика загроза для життя, й поготів!"

Омбудсман Лубінець Дмитро: "Залишати дитину без відповідного нагляду неприпустимо! А в час постійних повітряних тривог та ракетної небезпеки, коли є велика загроза для життя, й поготів!"

За залишення дитини без нагляду, залежно від обставин, може бути передбачена юридична відповідальність для обох батьків, адже законодавством України чітко визначено, що мати та батько мають не лише рівні права щодо дитини, а й обов'язки.

15:36 29.02.2024

Допомога військовим

Допомога військовим

Продовжуємо допомагати військовим боронити кордони нашої країни👊👊👊. 

15:24 29.02.2024

Ментальне здоров'я

Ментальне здоров'я

27 лютого дівчата Молочанської громади взяли участь в інтерактивній інформаційній сесії, на якій розмальовували мандали (симетричні малюнки). Учасниці в дружній атмосфері змогли розвантажитись, зняти стрес та поспілкуватись на різні теми.

14:57 29.02.2024

З 1 березня 2024 року в Україні буде проведено оптимізацію виплат на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО)

З 1 березня 2024 року в Україні буде проведено оптимізацію виплат на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО)

     Виплати продовжать автоматично ще на шість місяців (тобто до 1 серпня 2024 року) лише для певних категорій переселенців. Однак у деяких інших ВПО буде можливість продовжити виплати "вручну".

14:25 26.02.2024

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Шановні земляки! Сьогодні ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні,які віддали свої життя за європейський вибір нашої держави,за волю,за можливість гідно будувати своє майбутнє. Це-день жалоби, оскільки його пов'язано з загибеллю громадян під час Революції Гідності та початку російської агресії на сході України,але водночас він закликає вшанувати не смерть,а боротьбу за вільне  та гідне життя. Чітка громадянська позиція та готовність обстоювати її до кінця -це саме ті якості ,які мали Герої Небесної Сотні та які гідні наслідування . Схиляємо голови перед пам'яттю тих ,хто загинув у цій боротьбі. Будьмо гідними своїх героїв. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ! ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ!

09:21 20.02.2024

З ДНЕМ ЄДНАННЯ,УКРАЇНЦІ! 

З ДНЕМ ЄДНАННЯ,УКРАЇНЦІ! 

З ДНЕМ ЄДНАННЯ,УКРАНЦІ!       Сьогодні Україна відзначає державне свято -День єднання. Президент України Володимир Зеленський заснував його у 2022 - му році на тлі попереджень про можливу війну. Взимку 2022го американська та західноєвропейська розвідки попереджали Україну про вторгнення РФ в Україну і навіть називали дату -16 лютого. Ніхто не хотів вірити в це - країна продовжувала жити своїм життям і турботами. Але в суспільстві все-таки почалися хвилювання. Для підняття духу і,щоб зменшити психологічний тиск Президент України Володимир Зеленський встановив нове свято , покликане нагадати,що саме в єднанні - наша сила  і міць. З Днем єднання! Пам'ятаймо ,що ми - сильні,рішучі і незалежні,бо ми разом! Бажаємо усім українцям,які вірять у Перемогу і наближають її всіми силами,бути сильними,рішучими та вмотивованими ! І нехай наша єдність дарує нам крила і рішучість у найскладніші часи! Вітаємо громадян наймужнішої країни світу! Бажаємо сил та відваги військовим,які захищають нашу країну ,доброї вдачі та Божої допомоги медикам ,волонтерам, рятувальникам та усім,хто ціною власного життя та здоров'я стоїть на сторожі спокою та миру. З ДНЕМ ЄДНАННЯ,УКРАЇНО!♥️💙💛РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!🇺🇦 СЛАВА УКРАЇНІ!

14:02 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь