Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проєктна діяльність

Проєктна діяльність

     Відбулася зустріч голови Пологівської районної державної адміністрації, начальника районної військової адміністрації Артура Крупського з керівництвом Молочанської громади.      На заході були обговорені питання соціального захисту, освіти, інклюзії, а також щодо комунікації з мешканцями, які наразі знаходяться на тимчасово окупованій території.      Начальник відділу з питань економічного розвитку громади та грантрайтингу Молочанської міської ради Юлія Уманська розповіла про подану заявку на участь у конкурсі для об’єднаних територіальних громад в рамках проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).      За результатами розгляду отриманих заявок запропонований проєкт громади було відібрано для грантової підтримки МОМ. В рамках реалізації проєкту буде створений простір, де внутрішньо переміщені особи Молочанської громади зможуть проводити зустрічі, обговорювати нагальні проблеми та шукати шляхи їх вирішення, напрацьовувати спільні програми для розвитку громади. Наразі проєкт знаходиться на стадії закупівлі обладнання простору.      Юлія Уманська також зазначила, що громада має свій профіль на платформі Cities 4Cities United 4 Ukraine для встановлення відносин із стратегічними партнерами. Разом з тим ведеться робота з пошуку міст-побратимів та встановлення з ними дружніх та партнерських відносин у таких країнах, як Німеччина, Польща, Республіка Австрія, Швейцарська Конфедерація.      Було поінформовано, також про те, що Молочанська громада співпрацює з громадськими організаціями обласного центру, а саме «Сяйво надії», «Українське жіноцтво», «Егіда-Запоріжжя» з гуманітарних, соціальних, психологічних й юридичних питань для надання допомоги мешканцям громади та продовжується співпраця з громадськими організаціями «СТЕП», «УкрПростір», «ЙЕС» в розділі співробітництва в різноманітних проєктах, зокрема «Інтеграція ВПО», з волонтерськими ініціативами, допомога з пошуком міжнародних партнерів, допомога при подачі грантових заявок.

09:47 25.04.2024

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

     У четвер, 25 квітня 2024 року з 11.00 до 12.00 відбудеться «гаряча» телефонна лінія спілкування з громадянами, під час якої мешканці Молочанської громади матимуть змогу звернутись та поспілкуватись із заступником міської голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченко Оленою Вікторівною. Звертатись за телефоном 0979530853.

20:25 22.04.2024

Громади вільні від насильства

Громади вільні від насильства

18.04.2024 року працівники виконавчого комітету Молочанської міської ради, міської військової адміністрації, а також організацій та установ Молочанської міської ради та члени ГО "PEOPLE " відвідали тренінг "Громади вільні від насильства. Запобігання та реагування ґендерно зумовленого насильства (ГЗН)".

08:42 19.04.2024

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

У четвер, 18 квітня 2024 року з 11.00 до 12.00 відбудеться «гаряча» телефонна лінія спілкування з громадянами, під час якої мешканці Молочанської громади матимуть змогу звернутись та поспілкуватись із заступником міської голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рєпіним Віталієм Володимировичем.

12:39 17.04.2024

Й НАДАЛІ ДОПОМАГАЄМО ЗСУ ...

Й НАДАЛІ ДОПОМАГАЄМО ЗСУ ...

     Хлопці, які знаходяться на передовій та відстоюють  нашу свободу, суверенітет та право на мирне майбутнє постійно потребують нашої з вами підтримки та допомоги.  Допомагаючи нашим захисникам ми стаємо рушійною силою у боротьбі за майбутнє нашої нації.      За бюджет Молочанської міської ради придбано та вже передано шини.  За рахунок волонтерів з  Молочанської громади,  м. Запоріжжя та м. Токмака придбано та надіслано таку допомогу- генератор, планшети, цвяхи, скоби, тенти, плівку, метал для потреб ЗСУ, сітку рабіцу, миючі засоби, спальники. І вже на постійній основі ГО "М.Р.І.Я" забезпечує наших котиків кока колою. Хочемо висловити слова подяки кожному хто долучився.  Й надалі допомагаймо нашим захисникам та захисницям  Все буде Україна 

08:52 14.04.2024

Що таке патронат над дитиною та як стати патронатним вихователем

Що таке патронат над дитиною та як стати патронатним вихователем

     Патронат над дитиною – це комплексна оплачувана послуга тимчасового догляду, виховання та реабілітації дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

10:03 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь