Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

У четвер, 11 квітня 2024 року з 11.00 до 12.00 відбудеться «гаряча» телефонна лінія спілкування з громадянами, під час якої мешканці Молочанської громади матимуть змогу звернутись та поспілкуватись із заступником начальника Молочанської міської військової адміністрації Наталією САХНО.

09:06 10.04.2024

Громадська організація ««PEOPLE»

Громадська організація ««PEOPLE»

Спільними зусиллями мешканців громади була створена громадська організація (ГО) для захисту прав і свобод людини та громадянина, задоволення спільних інтересів мешканців громади. Метою діяльності ГО «PEOPLE» захист прав та інтересів громадян, забезпечення рівності у суспільстві, підвищення спроможності молодіжних ініціатив, захист прав та свобод вразливих верств населення.

10:35 05.04.2024

Open Pitching Event – можливість безповоротно отримати $ 1 000 на розвиток свого бізнесу

Open Pitching Event – можливість безповоротно отримати $ 1 000 на розвиток свого бізнесу

     Мрієш про розвиток свого бізнесу, але не вистачає фінансування? Видаєш книжки, створюєш музику, займаєшся дизайном, гастрономією, архітектурою тощо? Маємо для тебе відмінну новину! Open Pitching Event запрошує тебе заявити про свою ідею та отримати можливість на безповоротну інвестицію.

09:45 02.04.2024

КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ

КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ

    Від початку повномасштабного вторгнення у 2022 Україна отримала й продовжує отримувати велику й важливу підтримку від держав-партнерів, завдячуючи якій стають можливими важливі інституційні зміни, адаптація до умов воєнного часу та закладаються основи для перемоги та подальшої повоєнної відбудови країни. Водночас неймовірно важливою є власна спроможність держави Україна та її громадян, які не покладаються лише на підтримку партнерів, а й самостійно, щодня роблять великий внесок у зміцнення держави через створення нових підприємств, робочих місць, генерування доходу всередині країни та відродження економічної системи.

15:58 01.04.2024

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ

У четвер, 28 березня 2024 року з 11.00 до 12.00 відбудеться «гаряча» телефонна лінія спілкування з громадянами, під час якої мешканці Молочанської громади матимуть змогу звернутись та поспілкуватись із заступником міської голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченко Оленою Вікторівною.

13:28 27.03.2024

Сьогодні одна дитина з Молочанської громади знову вирушила на відпочинок до Італії 🚌

Сьогодні одна дитина з Молочанської громади знову вирушила на відпочинок до Італії 🚌

     В рамках організованого різдвяного відпочинку за кошти італійського фонду Puer (Associazione di Volontariato Puer Odv) дівчинка відпочивала в італійській родині взимку та отримала повторне запрошення.

14:08 26.03.2024

Як в Україні стати прийомним батьком чи матір’ю

Як в Україні стати прийомним батьком чи матір’ю

Прийомна сім’я – це подружжя або окрема особа, які добровільно за плату взяли на виховання і спільне проживання від 1 до 4 дітей. Про це нагадали на сайті громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції.

11:37 21.03.2024

День народження Ліни Костенко

День народження Ліни Костенко

    19 березня 2024 року відзначає 94-й день народження одна із найвідоміших українських письменниць сучасності .

09:00 19.03.2024

Перемога у конкурсі

Перемога у конкурсі

   Ми вже неодноразово писали про дівчинку Алінку, яка малює для наших військовим. Таким чином вона допомагає наближати перемогу. Адже її малюнки мотивують, дають ту силу та міць нашим хлопцям, яка їм потрібна задля супротиву. І ось така приємна новина, Алінка зайняла перше місце на міжнародному конкурсі малюнків.

11:29 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь