Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тематична зустріч " Значення гуманітарних принципів"

Тематична зустріч " Значення гуманітарних принципів"

     Представники Молочанської міської територіальної громади 11 червня на базі Координаційного гуманітарного центру Запорізької області прийняли участь у тематичній зустрічі «Значення гуманітарних принципів» із міжнародними організаціями   ACTED @acted.ukraine та Nonviolent Peaceforce (NP) @nonviolentpeaceforce .

16:14 18.06.2024

Україна і США: нова ера стратегічного партнерства

Україна і США: нова ера стратегічного партнерства

     Україна і США: нова ера стратегічного партнерства!      Президенти України Володимир Зеленський і США Джо Байден зробили історичний крок, підписавши найсильнішу угоду за всю історію незалежності України!      Що це означає для України? ✅ Безпека на 10 років: Америка зобовʼязується щороку надавати  стабільну фінансову та військову підтримку Україні протягом наступних 10 років! ✅ Перемога України: У документі вперше зазначено, що Америка  підтримуватиме Україну не просто «скільки  необхідно», а до моменту нашої перемоги! ✅ Розвиток оборонної промисловості: Україна та США співпрацюватимуть у  розвитку нашого власного оборонного  виробництва. ✅ «Патріоти» та F-16: Америка допоможе з постачанням систем  «Патріот» та ескадрилей винищувачів, зокрема, але не виключно, F-16. ✅ Шлях до НАТО: Угода фіксує підтримку Америкою вступу  України в НАТО в майбутньому Завдяки лідерству Володимира Зеленського ми здобули міцного союзника і зробили рішучий крок до перемоги!

13:56 14.06.2024

Підписання найсильнішої угоди між Україною та США за всю історію незалежності

Підписання найсильнішої угоди між Україною та США за всю історію незалежності

     Сьогодні справді історичний день. Ми підписали найсильнішу угоду між Україною та США за весь час нашої незалежності.      Перше – угода містить дуже детальну юридично зобов’язувальну частину, і це – надійність підтримки нашої незалежності з боку Америки.      Друге – безпекові гарантії від Сполучених Штатів засновані, зокрема, на сталості рівня безпекової та оборонної підтримки. І не лише на час цієї війни, а й на час миру після війни. А мир ми обов’язково забезпечимо.      Третє – чітко зазначено, що Америка підтримує зусилля України для перемоги в цій війні.      Четверте – в угоді хороші позиції щодо зброї для нашого захисту. Дуже конкретно – про системи «Петріот», дуже конкретно – про постачання Україні ескадрилей винищувачів – саме так, у множині: ескадрилей, – включно з, але не обмежуючись F-16. Ми довго працювали заради цього.      П’яте – дуже важливо, що угода містить також і питання справедливої відповідальності Росії за цю війну та за намагання знищити українців. Америка підтримує і справедливу компенсацію шкоди, завданої російськими ударами, і опрацювання шляхів, щоб заморожені російські активи були використані задля захисту та відновлення України.      Дякую Президентові Байдену та команді, Конгресу Сполучених Штатів за підтримку – обидві партії, обидві палати, дякую. І дякую кожному американському серцю, яке не зраджує свободи та підтримує нас.

09:35 14.06.2024

Підписання безпекової угоди між Україною та Японією

Підписання безпекової угоди між Україною та Японією

     Щойно на саміті G7 разом із Прем’єр-міністром Японії Фуміо Кішідою підписали безпекову угоду між нашими державами. Унікальний документ з однією із найбільш економічно й технологічно розвинутих країн світу.       Впродовж 2024 року Японія надасть Україні 4,5 млрд дол. США та підтримуватиме нашу державу протягом усього 10-річного строку дії угоди. Допомога у сфері безпеки та оборони, співпраця в гуманітарній, технічній і фінансовій сферах, спільна робота заради реалізації пунктів Формули миру, санкцій проти агресора та притягнення його до відповідальності – це також закріплює підписана сьогодні угода. Цінуємо те, що Японія працюватиме з Україною й заради відбудови та відновлення.      Для Японії такий тип угоди й такий рівень підтримки є проривними. Ми бачимо це і дякуємо за таку солідарність Японії з нашою країною та людьми, за все, що ви робите, щоб захистити життя та міжнародне право.

09:26 14.06.2024

Всеукраїнські змагання "Пліч-о-пліч''

Всеукраїнські змагання "Пліч-о-пліч''

     7 команд Запорізької області вже у Києві - готові виборювати першість країни у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».      Проєкт Президента України Володимира Зеленського вийшов на фінальний - національний етап.      Наші 70 запорізьких спортсменів взяли участь у Welcome Day у столиці. Отримали медалі, подарунки, познайомилися з учасниками з інших областей.      Дітей із усієї країни обʼєднала любов до спорту і до рідної України. Попереду змагання з пʼяти видів спорту і спільна перемога.      Віримо в наших! Бажаємо їм сили і витримки!

17:53 13.06.2024

Участь Івана Федорова у конференції з відновлення України

Участь Івана Федорова у конференції з відновлення України

     В той час, коли українці щодня вимушені долати виклики війни, вкрай важлива комунікація та підтримка міжнародних партнерів.      Разом із секретарем Запорізької міськради Регіною Харченко долучилися до Конференції з питань відновлення України за участі лідерів європейських урядів, представників міжнародних організацій, бізнесу та громадянського суспільства.      Вдячний, що мав можливість розповісти про нагальні потреби Запоріжжя та області.      Про перші результати. ✅UNICEF виділить 2,5 мільйонів доларів концерну "Міські теплові мережі" та 550 тисяч доларів для КП "Водоканал" задля реалізації важливих проєктів. Трохи згодом докладніше.      Домовилися з міжнародними партнерами про: ✅ підтримку енергетичної системи Запорізької області; ✅ надання авто спецпризначення; ✅ допомогу в реконструкції шкільних укриттів; ✅ втілення спільних проєктів з водо- та теплопостачання; ✅ встановлення партнерських відносин з регіонами Італії та Німеччини Продовжуємо працювати та розвивати Запорізьку область та Україну!

12:02 13.06.2024

УВАГА!

УВАГА!

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до

11:45 13.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь