Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

У четвер, 14 березня 2024 року з 11.00 до 12.00 відбудеться «гаряча» телефонна лінія спілкування з громадянами, під час якої мешканці Молочанської громади матимуть змогу звернутись та поспілкуватись із заступником начальника Молочанської міської військової адміністрації Наталією САХНО.

09:03 14.03.2024

"Кава з головою"

"Кава з головою"

     6 березня відбулася зустріч «Кава з головою». Основна ідея заходу – створення в громаді громадської організації (ГО) для захисту прав і свобод людини та громадянина, задоволення спільних інтересів мешканців громади. До спілкування за кавою були запрошені мешканці громади, які виявили бажання поспілкуватися з головою у неформальній атмосфері, обговорити питання співпраці влади і мешканців, надати пропозиції щодо розвитку громадської організації. За кавою  ми ділилися ідеями та ентузіазмом щодо об’єднання зусиль для досягнення спільної мети.

15:13 06.03.2024

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ.

     У четвер, 07 березня 2024 року з 11.00 до 12.00 відбудеться «гаряча» телефонна лінія спілкування з громадянами, під час якої мешканці Молочанської громади матимуть змогу звернутись та поспілкуватись із начальником Молочанської міської військової адміністрації Іриною ЛИПКОЮ. Звертатись за телефоном 0979530853.

09:55 06.03.2024

Щиро вітаємо Голову Молочанської Міської військової адміністрації

Щиро вітаємо Голову Молочанської Міської військової адміністрації

     ВІТАЄМО! ПИШАЄМОСЬ! Щиро вітаємо Голову Молочанської Міської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області, Ірину Володимирівну Липку, з почесною нагородою - Медаллю "ЗА ВІДДАНІСТЬ І ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ", яка є свідченням визнання її заслуг. Напередодні Дня боротьби за права жінок,а саме, 29 лютого, за ініціативи Громадської експертної ради з гендерних питань при МФО "Рівні можливості" у Києві відбувся захід: "Жінка для жінки: солідарність, підтримка, розрада". Від початку війни жінки взяли на себе неймовірний тягар захисту держави, допомогу фронту, волонтерство, піклування про власні родини. Учасниці заходу, якого стала і Ірина Володимирівна, поділилися власним  досвідом, показали досвіди боротьби та стійкості українських жінок у подоланні неймовірних проблем, боротьби з ворогом і обставинами, залишаючись сильними, допомагаючи своїй країні. Шановна Ірино Володимирівно! Бажаємо Вам подальшої плідної праці на благо громади та всього українського народу!

19:52 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь