Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога нашим захисникам

Допомога нашим захисникам

     Людські взаємини неможливо уявити без прояву тепла і турботи , особливо коли всі українці мають спільну мету - Перемога! Як би сильні ми не були, підтримка збільшує наші сили! Молочанська міська рада в черговий раз приєднуються до допомоги нашим захисникам. Дякуємо нашим незламним за те,що бережуть наші життя. Нехай сили наших захисників міцнішають, віра в Перемогу ніколи не покидає , а хоробрі серця не здаються. Ми разом наближаємо Перемогу! Слава Україні!

11:56 04.01.2024

До уваги середніх та великих підприємств: нова грантова програма від Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу»

До уваги середніх та великих підприємств: нова грантова програма від Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу»

Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» (раніше знаний як Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»), у партнерстві з Міністерством економіки України, оголошує Запит на отримання концепцій використання грантових коштів (Request for Concepts) від українських підприємств, які потребують підтримки для забезпечення зростання бізнесу, зокрема для збільшення продажів, нарощування експорту та створення нових робочих місць.

10:20 02.01.2024

Щорічний грантовий конкурс для письменників «Кентавріда» 2024

Щорічний грантовий конкурс для письменників «Кентавріда» 2024

Програма «Кентавріда» має освітню, патріотично-виховну функцію та створена для розвитку обізнаності дітей і молоді у міфах, легендах, історії, географії України та території Таврії, історичних і міфічних постатях, образи яких здатні виховати у нових поколінь розуміння цінностей життя, любов до Землі, природи, людства та саморозвитку.

10:18 02.01.2024

Освітній проєкт SEED

Освітній проєкт SEED

Глобальний договір ООН в Україні вже втретє проводить освітній проєкт SEED, який допомагає власникам мікро- та малих бізнесів масштабувати свою справу та вивести бізнес на новий рівень. Проєкт реалізується за підтримки компанії PepsiCo та фінансування PepsiCo Foundation. Якщо ви вже маєте малий / мікробізнес в агросфері або ідею бізнесу — подавайте заявку на участь у проєкті!

10:16 02.01.2024

"РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС"

"РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС"

     Малий та мікробізнес – це двигуни української економіки, які здатні найбільш оперативно відповідати на потреби населення. Одним з головних запитів населення сьогодні є працевлаштування та професійний розвиток. Відповідь на цей виклик – це впровадження і розвиток ефективного соціально відповідального бізнесу в громадах.

10:06 26.12.2023

"Круглий стіл"

"Круглий стіл"

Молочанська міська територіальна громада за підтримки ГПО «Егіда-Запоріжжя», ГО « УкрПростір» в рамках реалізації проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» 8 грудня провела  круглий стіл. 

15:30 11.12.2023

Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні

Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні

Молочанська міська територіальна громада в рамках проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» за щедрої підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) подала заявку на участь у  конкурсі для об’єднаних територіальних громад, метою якого є просування соціально-економічного розвитку постраждалих від війни громад на місцевому рівні, шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

15:27 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь