Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

"Круглий стіл"

Дата: 11.12.2023 15:30
Кількість переглядів: 147

Молочанська міська територіальна громада за підтримки ГПО «Егіда-Запоріжжя», ГО « УкрПростір» в рамках реалізації проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» 8 грудня провела  круглий стіл. 

 

Метою круглого столу була презентація результатів дослідження МОМ ,,Оцінка ризиків та вразливості цільових груп  населення до торгівлі людьми та експлуатації під час війни,, та презентація нової  онлайн гри. Також під час проведення круглого столу за мету було поставлено скоординувати роботу служб, установ та органів міста та області щодо здійснення  інформаційно-профілактичної роботи з попередження торгівлі людьми.

 

Засідання «Круглого столу» відбулося за участі Департаменту соціального захисту населення ОДА, Запорізького міського центру соціальних служб, Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради, Запорізького обласного центру зайнятості,  Управління міграційної поліції ГУНП в Запорізькій області, Управління патрульної поліції Запорізької області, Департаменту  освіти і науки ОДА, БО «Мережа 100% життя. Запоріжжя» та БФ «ЗАТИШНО SPACE. Схід SOS2».

 

Під час заходу присутні обговорили результати дослідження МОМ щодо ризиків та вразливості цільових груп населення до торгівлі людьми та експлуатації під час війни.

 

 Разом з тим для учасників відбулася презентація нової он-лайн гри «Щось пішло не так» з питань безпечної міграції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь