Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Захід "Кава з головою"

Дата: 27.10.2023 15:24
Кількість переглядів: 124

27 жовтня відбулася зустріч «Кава з головою». Основна ідея заходу - започаткування у громаді нової традиції відвертого спілкування між владою і мешканцями. До спілкування за кавою були запрошені підприємці громади, які виявили бажання поспілкуватися з головою у неформальній атмосфері, обговорити питання співпраці влади і бізнесу, надати пропозиції щодо розвитку підприємництва в громаді, дізнатися більше про гранти на розширення власної справи.

     На зустріч були запрошені представники Департаменту економічного розвитку та торгівлі, які розповіли підприємцям про державні інструменти підтримки бізнесу, зокрема про державну програму «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%», державні гранти, обласний конкурс на отримання компенсації частки витрат на закупівлю обладнання cуб’єктам малого і середнього підприємництва, зокрема харчової та легкої промисловості, які перепрофілювали свої виробничі потужності на забезпечення продовольчої безпеки та виробництво речей першої необхідності, державні програми підтримки роботодавців.

     Також захід відвідав представник з Офісу перспективного розвитку м. Запоріжжя, який проінформував підприємців про можливості залучення фінансової та технічної безповоротної допомоги для бізнесу та сільського господарства.

     У форматі живого спілкування обговорювалися найрізноманітніші питання. Зокрема, щодо організації підприємництва, отримання грантів для створення або розвитку власної справи, залучення додаткових коштів, як від державних, так і від міжнародних організацій або фондів; підтвердження професійних навичок та професійної кваліфікації  в центрах ПТО ДСЗ шляхом первинної професійної підготовки, перепідготовки. Разом з тим підприємці дізнались інформацію щодо підвищення кваліфікації, здобуття нової професії чи спеціальності за допомогою отримання ваучера на безкоштовне навчання працівників. Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь