Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Як громадам розвивати виробництво на базі комунальних підприємств та соціальних закладів

Дата: 31.10.2023 15:07
Кількість переглядів: 101

     Експерти ініціативи “Сади Перемоги” розробили та презентували два посібники з організації та реалізації заходів з продбезпеки на базі комунальних підприємств та соціальних закладів:

     «Сільськогосподарська діяльність комунальних підприємств: від ідеї до реалізації» пропонує стратегії для впровадження сільськогосподарського виробництва, в особливості овочів, а також – приклади найкращих практик комерційної діяльності КП у сфері виробництва харчових продуктів. Завдяки такому підходу, громада зможе компенсувати потенційні дефіцити харчових продуктів через зовнішні фактори, наприклад, блокади чи перерви у поставках.

     «Посилення продовольчої безпеки територіальної громади на базі територіального центру» розкриває роль територіальних центрів соціального обслуговування у забезпеченні продовольчої безпеки вразливих категорій населення. Посібник містить поради щодо обробки присадибних ділянок, поставки посадкового матеріалу та інших сільськогосподарських ресурсів, а також допомоги з продовольством. Особлива увага приділяється переробці та консервації продуктів, що дозволяє зберігати їх тривалий час та забезпечувати стабільність у харчуванні.

     З огляду на складні воєнні часи, обидва посібники є важливим інструментом для підтримки громад і сприяють їхній продовольчій стабільності. А завдяки спільній командній роботі місцевої влади, підприємців та небайдужих жителів ваша громада має всі шанси стати незалежною від ситуації на ринку та ефективно протистояти наявним викликам.

Завантажити посібники 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь