Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Економіка та грантрайтинг

"РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС"

     Малий та мікробізнес – це двигуни української економіки, які здатні найбільш оперативно відповідати на потреби населення. Одним з головних запитів населення сьогодні є працевлаштування та професійний розвиток. Відповідь на цей виклик – це впровадження і розвиток ефективного соціально відповідального бізнесу в громадах.

10:06:32 26.12.2023

"Круглий стіл"

Молочанська міська територіальна громада за підтримки ГПО «Егіда-Запоріжжя», ГО « УкрПростір» в рамках реалізації проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» 8 грудня провела  круглий стіл. 

15:30:50 11.12.2023

Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні

Молочанська міська територіальна громада в рамках проєкту «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» за щедрої підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) подала заявку на участь у  конкурсі для об’єднаних територіальних громад, метою якого є просування соціально-економічного розвитку постраждалих від війни громад на місцевому рівні, шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

15:27:39 04.12.2023

Молочанська міська територіальна громада стала учасницею проєкту «Підвищення рівня обізнаності мешканців тимчасово окупованих громад Запорізької області щодо зусиль держави та громадського суспільства по протидії російській агресії»

     Тримати контакт та доносити правдиву інформацію. Молочанська міська територіальна громада стала учасницею проєкту «Підвищення рівня обізнаності мешканців тимчасово окупованих громад Запорізької області щодо зусиль держави та громадського суспільства по протидії російській агресії», реалізований ГО «ЙЕС» за підтримки Запорізької обласної військової адміністрації. Розроблений проєкт, спрямований на підвищення рівня обізнаності мешканців захоплених населених пунктів Запорізької області щодо зусиль держави та суспільства у протидії російській агресії.

15:23:58 28.11.2023

Захід "Кава з головою"

27 жовтня відбулася зустріч «Кава з головою». Основна ідея заходу - започаткування у громаді нової традиції відвертого спілкування між владою і мешканцями. До спілкування за кавою були запрошені підприємці громади, які виявили бажання поспілкуватися з головою у неформальній атмосфері, обговорити питання співпраці влади і бізнесу, надати пропозиції щодо розвитку підприємництва в громаді, дізнатися більше про гранти на розширення власної справи.

15:24:36 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь