Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Запорізька область на варті безпеки: 427 Пунктів незламності готові приймати мешканців у разі надзвичайної ситуації.

Дата: 27.08.2024 13:03
Кількість переглядів: 15

У Запорізькій області створено 427 Пунктів незламності. 49 з них працюють цілодобово, забезпечуючи мешканців предметами першої потреби в умовах складної енергетичної ситуації. 

Пункти незламності оснащені альтернативними джерелами енергії та забезпечені запасами питної води, харчових продуктів і медикаментів. Вони також мають спальні місця та кімнати для відпочинку.

Один із таких пунктів розташований у Вознесенівському районі Запоріжжя. Він може одночасно вмістити до 12 осіб і пропонує все необхідне: ліжка для відпочинку, мікрохвильову піч для розігріву їжі, запаси води й продуктів харчування, а також засоби гігієни.

Ще один осередок безпеки в Олександрівському районі Запоріжжя розрахований на 16 осіб. Він має бензиновий генератор, електричні конвектори для обігріву в зимовий період, доступ до інтернету, зарядні пристрої для гаджетів та ін.

Детальніше – за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь