Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

До уваги мешканців Молочанської громади

Дата: 25.06.2024 11:12
Кількість переглядів: 24

     Благодійна організація «Харківський благодійний фонд «Благо» пропонує мешканцям Молочанської громади роботу (на платній основі) з надання соціальної послуги маломобільними особам 65+ та особам з інвалідністю, які потребують стороннього догляду.

   До соціальної послуги входить: (привезення вугілля, дров та розпалювання (послуга включає  вивезення попелу), ручне прання, автоматичне прання, прасування, прибирання будинку (підмітання підлоги, витирання пилу, полив кімнатних рослин тощо), перукарські послуги (стрижка), послуги манікюру (педикюру), рубання дров (за 2 куби), доставка продуктів харчування, предметів та засобів особистої гігієни, санітарно-гігієнічних засобів та засобів догляду, одягу тощо, догляд за лежачими хворими (зміна підгузків, купання тощо) приготування їжі.  

     Послуги надаються у межах грантового проєкту «Інтегровані соціальні послуги для людей переліку опік в деокупованих та прифронтових територіях Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської областей».

     Запрошуємо осіб, які бажають здійснювати догляд за особами, які потребують  соціальної послуги до співпраці.

     Соціальні послуги можуть надаватися як соціальними працівниками, так і фізичними особами без прив’язки до стажу роботи у цій галузі. Близькі родичі особи, яка потребує догляду, надавачами соціальної послуги бути не можуть. 

     В рамках цього проєкту мешканці громади можуть бути як надавачем так і отримувачем такої послуги.

     Просимо осіб, які потребують догляду або їх родичів (за необхідності), звернутися до виконавчого комітету Молочанської міської ради для реєстрації, уточнення даних щодо надання соціальної послуги.

     Для отримання детальної інформації з приводу надання соціальної послуги звертатися за телефонами:

виконавчий комітет Молочанської міської ради – (097) 9530853

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь