Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Тематична зустріч " Значення гуманітарних принципів"

Дата: 18.06.2024 16:14
Кількість переглядів: 64

     Представники Молочанської міської територіальної громади 11 червня на базі Координаційного гуманітарного центру Запорізької області прийняли участь у тематичній зустрічі «Значення гуманітарних принципів» із міжнародними організаціями   ACTED @acted.ukraine та Nonviolent Peaceforce (NP) @nonviolentpeaceforce .

     Представники цих організацій розповіли про важливість дотримання вказаних принципів, а також – про роботу щодо залучення міжнародних грантів.

     Війна в Україні створює значні труднощі для роботи гуманітарних організацій. Волонтери та співробітники щодня стикаються зі значними ризикам. Гуманітарні принципи – це загальноприйняті цінності, що захищають людське життя, забезпечують справедливість та попереджають загострення конфліктів. Для гуманітарних організацій важливо дотримуватися цих принципів не лише для збереження репутації, але й для можливості отримання міжнародного фінансування.

✅На зустрічі учасники дізналися:

 • Про гуманітарні принципи та їх важливість;

 • Як ці принципи захищають працівників та бенефіціарів;

 • Як дотримання цих принципів впливає на отримання грантів;

 • Мали можливість поставити свої запитання експертам.

     Також після зустрічі учасники мали змогу неформально поспілкуватись з представниками ACTED, обговорити насущні проблеми та отримати рекомендації.

     Ми сподіваємося, що ця зустріч допоможе її учасникам краще зрозуміти важливість гуманітарних принципів та дотримуватися їх у своїй роботі.

     Даний проєкт реалізуються за підтримки і фінансування ACTED Ukraine @acted.ukraine. Ми дуже вдячні нашим партнерам за підтримку!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь