Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Навчальний курс

Дата: 23.05.2024 10:43
Кількість переглядів: 62

     В Україні стартувала міжнародна школа Проєктного менеджменту та грантрайтингу «BoostPro» за підтримки Всеукраїнської Асоціації ОТГ та ТОВ “БУСТЕРС КОНСАЛТИНГ ГРУП”. Представники виконавчого комітету Молочанської міської ради мали змогу долучитися до навчання. Програма стартувала 25 січня 2024 року і триватиме 9 місяців. В рамках навчання представники громади будуть залучені до міжнародного стажування та отримають можливість пройти міжнародну сертифікацію.

     BoostPro – це міжнародна школа проєктного менеджменту та грантрайтингу, яка об’єднує експертів з трьох країн: України, Польщі та Бельгії. Ця співпраця здійснюється в партнерстві з міжнародними програмами та фондами, що створює передумови для системного вивчення та використання сучасних методів, інструментів та підходів у плануванні та реалізації проєктів, а також залучення додаткових ресурсів через зовнішню підтримку. “BoostPro” має на меті вивчення та поширення світового досвіду диверсифікації джерел фінансування, зокрема фандрайзингу та грантрайтингу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь