Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

"РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС"

Дата: 26.12.2023 10:06
Кількість переглядів: 151

     Малий та мікробізнес – це двигуни української економіки, які здатні найбільш оперативно відповідати на потреби населення. Одним з головних запитів населення сьогодні є працевлаштування та професійний розвиток. Відповідь на цей виклик – це впровадження і розвиток ефективного соціально відповідального бізнесу в громадах.

     Саме тому Молочанська міська територіальна громада  за підтримки ГО « УкрПростір» 25 грудня провела тренінг «Розпочни свій бізнес»  для мешканців Молочанської та інших територіальних громад. Учасники заходу отримали унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності. Під час проведення заходу майбутні підприємці отримали відповіді на важливі питання, зокрема,  з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити в започаткуванні власної справи, де можна отримати стартовий капітал, як відновити роботу бізнесу на новому місці, тощо?

     Долучайтесь до наших заходів, адже разом ми сила. Слідкуйте за об'явами на наших сторінках, щоб не пропустити наступну зустріч.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь