Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Як бізнесу отримати  міжнародний грант

Дата: 06.11.2023 15:35
Кількість переглядів: 103

Особливість грантових програм – конкурсний відбір, переможець якого отримує фінансування свого проекту. Цим грант відрізняється від фінансування за державними урядовими програмами, в яких не передбачено проходження конкурсу.

Стандартні етапи отримання грантової підтримки:

• перший – подання заявки, до якої додається бюджет. Точні критерії заповнення грантової заявки кожен донор вказує в умовах конкурсу.

• другий – розгляд поданих заявок експертною комісією та обрання переможця.

• третій – звітування одержувача коштів перед донорською організацією про витрачання одержаних коштів та досягнення цілей проекту.

 На що треба звернути увагу.

• Короткостроковий та довгостроковий вплив. Покажіть, яку проблему вирішуєте в короткостроковій перспективі та який довгостроковий вплив проекту.

• Логічність та зрозумілість. Поясніть процес, як це працюватиме, чому саме ви, що ви будете робити в разі виникнення ризиків.

• Визначення показників. Додайте в грантову заявку числа, які є на початку проекту, та числа, яких ви досягнете (відсотки, кількість опитаних і т. п.)

• Проактивність. Подайте свою грантову заявку не на один конкурс, а на кілька. Зв`яжіться з донорами, які не мають відкритих конкурсів, із запитом про способи взаємодії.

• Цінність вашої організації. Вкажіть ваш досвід та досягнення у сфері, де плануєте свою діяльність (реалізовані проекти, авторитетні партнери, публікації в соціальних мережах та ЗМІ про діяльність організації, звіт про вплив тощо).

Корисні посилання:

https://www.prostir.ua/category/grants/

https://gurt.org.ua/news/grants/

https://granty.org.ua/granty


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь