Молочанська міська рада
Запорізька область, Пологівський район

Як ветеранам отримати грант від держави і відкрити власну справу – алгоритм дій

Дата: 31.10.2023 15:03
Кількість переглядів: 121

Фото без опису     Один зі шляхів підтримки ветеранів на шляху їхньої реінтеграції та долучення до бізнесової галузі стала грантова програма «Власна Справа» від Міністерства економіки України. Проєкт є частиною урядової програми «єРобота» та дієвою підтримкою мікро- та малого бізнесу. Гранти для ветеранів — окремий напрямок діяльності програми «Власна Справа». Гранти доступні для ветеранів та їхніх дружин/чоловіків. Отримане фінансування надасть змогу почати власну справу або розширити бізнес усім, хто має план, необхідні навички та бажання. Навіть якщо таких навичок недостатньо — партнери проєкту допоможуть зорієнтуватися в правилах і підготувати необхідний пакет документів.

     Отже, як ветерану взяти участь у програмі? Це можна зробити онлайн, подавши заяву через портал «Дія», та офлайн, звернувшись до найближчого відділення «Ощадбанку».

Як ветеранам отримати грант від держави і відкрити власну справу – алгоритм дій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь